Kategorier
Annonce

3 apps du ikke kan undvære

Hvis du er en af dem, der har mange sider med apps på din telefon, kan det være, det er tid til en lille oprydning, så du igen kan finde rundt i dem og desuden frigøre plads. Her ser vi på tre apps, du dog ikke kan undvære, og som det kan være en dårlig idé at slette. Læs med og få gode råd til at luge ud i dine apps.

Nogle apps er vigtigere end andre, men ofte får man downloadet noget, man kun brugte en enkelt gang, men glemte at slette. Dem kan man med fordel få af vejen, så man nedbringer antallet af apps på sin telefon eller tablet.

Aktie-app

Hvis du er en af de mange, der dagligt eller måske endda flere gange om dagen, tjekker dine aktier, har du sandsynligvis en aktie-app, eller måske endda flere, på din telefon. Dem skal du naturligvis ikke slette, og nogle er så afhængige af at holde øje med deres aktier, at de nærmest bliver grebet af panik, hvis deres aktie-app er nede, så hvis du handler med aktier, må du have en aktie-app.

Rejseplanen

En anden app, der er meget nyttig, hvis du af og til rejser med det offentlige, er Rejseplanen. Her kan du lynhurtigt finde den hurtigste vej til dit bestemmelsessted, og denne app er altså særdeles handy, ikke mindst fordi det ellers kan være forbundet med stort besvær at finde køreplaner og planlægge sin rejse.

Den Blå Avis

Mange mennesker køber og sælger brugt på nettet, og rigtigt mange bruger Den Blå Avis, som naturligvis også har sin egen app. Hvor man før internettet blev opfundet skulle indrykke en annonce i en trykt avis, kan man nu med få klik både tage billeder og sætte ting til salg, så andre kan se dem og skrive til en og handle. Der findes også andre apps til handel mellem private, og hvis du er en af dem, der holder af at få lidt penge for de ting, du ikke bruger mere, eller købe gode varer til en god pris, kan det altså være en stor fordel med en app til dette.