Kategorier
Annonce

Forkæl dig selv med det perfekte bad

Når man kommer træt hjem fra arbejde og trænger til at slappe af og forkæle sig selv lidt, kan et dejligt bad gøre underværker. Læs med her, hvor vi guider dig til det perfekte bad, hvor du føler dig som født påny bagefter. 

I badet kan man ligge og slappe af og bare nyde stilheden eller man kan vælge at lytte til musik, måske med et par earbuds fra Xiaomi eller et andet mærke. 

Sådan forbereder du dit bad

Ikke alle er så heldige at have et badekar. Så kan man til børn vælge at købe et foldebadekar, men til voksne må man have et rigtigt badekar. Er du så heldig, at du har et rigtigt badekar, så start med at tænde for vandet, for det tager tid at fylde karret. Sørg for, at vandet ikke for varmt eller koldt, men vær opmærksom på, at vandet relativt hurtigt bliver koldere, så lav badet så varmt, som du kan holde ud. 

Mens vandet løber, kan du hælde lidt af din yndlingsbadeshampoo i. Du kan også skænke dig et glas vin, som du kan nippe af, mens du ligger i badet og nyder det. Nu du er der alligevel, kan du lige så godt også vaske dig, så find sæbe og vaskeklud frem, så det er klar.  

Slutteligt må du heller ikke glemme at lægge et dejligt stort håndklæde frem og at sætte mobilen på lydløs eller evt. lægge den i et andet rum, så du ikke bliver forstyrret. Det kan også ske, du lige får lyst til at tjekke noget på den og så taber den ned i badekarret, det er ikke godt. 

Nu er du klar til at tage et dejligt bad, hvor du bare kan nyde denne lille pause og måske glæde dig til at komme op og få aftensmad.